Recruitment

Als bureau hebben we de intentie om de juiste kandidaat bij de meeste geschikte werkgever te zetten. Daarbij brengen we de wensen en behoeften van kandidaten én werkgevers in kaart en starten we een procedure op. Aan de hand van deze procedure stellen we profielen op die we met elkaar matchen. De insteek is de perfecte match te verzorgen waarin alle wensen en behoeften van zowel kandidaat als werkgever worden meegenomen.

De bedoeling van recruitment is dat de kandidaat in dienst treed van de opdrachtgever waar we de opdracht voor uitvoeren. De voorwaarden zijn divers omdat iedere kandidaat afwijkende wensen en behoeften heeft. Bij plaatsing rekenen we een eenmalige fee die door de opdrachtgever wordt betaald. En de kandidaat geniet dus een kosteloze begeleiding bij het verkrijgen van de baan die hij of zij wenst.

We krijgen een zeer uiteenlopende vraag uit de markt. Van weinig tot enorm veel ervaring, jong tot oud, internationaal en lokaal. Iedereen is welkom bij ons! Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland en verder. Ook krijgen we regelmatig aanvragen uit het buitenland.

Naast recruitment verzorgen we ook detachering. Het kan voorkomen dat de recruitment wordt vooraf gegaan aan een periode van detachering. Voor info hierover zie onze homepage.

Terug naar de homepage.